MónTerrassa
FOTOS | Un gran avet anuncia que el Nadal ja arriba a Terrassa
  • CA

Un gran avet torna a omplir el Raval de Montserrat de Terrassa: és un dels anuncis més clars que ja tenim el Nadal a tocar. L’any passat va ser la primera vegada que s’instal·lava i va tenir un gran èxit, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha optat per repetir la iniciativa. Es troba al xamfrà amb el carrer Cremat. Aquest dimarts 16 de novembre, de nit, s’ha procedit a la seva instal·lació amb una gran grua per poder-lo alçar i assegurar. En total, fa prop de 12 metres i arriba directament d’un viver de cultiu sostenible ubicat a la localitat gironina de Sant Hilari Sacalm.

Segons recorda l’alcalde Jordi Ballart aquest arbre després acabarà convertit en compost, d’aquesta manera el cicle continua i també vol ser un exemple per aquells ciutadans que per aquestes festes compren un arbre, per tal que siguin conscients que es pot reutilitzar o donar-li un nou ús útil.

Amb l’avet ja ben assegurat es procedirà a decorar-lo i estarà llest per al moment de la inauguració de l’enllumenat -que ja es pot veure penjat en diferents carrers de la nostra ciutat-, que tindrà lloc d’aquí a pocs dies (a finals d’aquest mes de novembre). L’any passat, just al costat d’aquest gran avet es van col·locar unes estanteries on els ciutadans podien deixar espelmes i missatges en record a les víctimes de la pandèmia, prop de 570 a la nostra ciutat.

En els pròxims dies, des del govern i les associacions de comerciants es donarà a conèixer quines són les propostes per aquesta campanya de Nadal, que espera poder recuperar una normalitat que l’any passat va quedar a mitges. Tornarà la fira de Santa Llúcia, però caldrà veure en quines condicions i si hi haurà restriccions d’aforament com va passar l’any passat i si recuperarà la seva ubicació habitual, la plaça Vella, o es mantindrà al lloc estrenat al passeig Comte d’Ègara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa