MónTerrassa
FOTODENÚNCIA Forat sense tapar des de fa tres mesos

Des de mitjans d’agost s’han realitzat feines de canalització a tot el carrer, fent una rasa des del principi del carrer fins a l’alçada del carrer Roca i Roca. Fins aquí bé, es va anar tapant tot el que es va foradar exceptuant un forat de grans dimensions situat davant de Doctor Ferran 38 coincidint amb un quadre elèctric que hi ha. Fa setmanes que no s’hi fa res, i només s’ha deixat unes tanques envoltant el forat i unes altres col·locades davant prohibint l’aparcament que no serveixen de res, ja que la gent les mou i aparquen els cotxes igualment. Provocant inseguretat, sorolls i perills de caiguda tant per vianants com per vehicles.

Crec que des de l’agost fins ara, que estem a mitjans de novembre, es podia haver tapat i acabar el que s’havia començat. No entenc el motiu d’aquesta deixadesa per part de l’ajuntament. Penso que és un perill. Qualsevol persona pot caure i prendre mal. Fa la sensació d’abandonament i temeritat per part de l’ajuntament i/o de l’empresa responsable.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jose Ignacio a novembre 16, 2021 | 10:00
    Jose Ignacio novembre 16, 2021 | 10:00
    Las calle parís de Terrassa está igual. Hace meses que empezaron para la canalización y la tienen llena de agujeros desde entonces, se hacen eternas ya que sólo se ven dos chicos trabajando en toda la obra y a ratos, es muy triste ver que como una obra tan corta, tarda tanto en realizarse. Si se empieza una obra, lo normal es meter personal suficiente para acabarla lo antes posible, sobre todo cuando afecta al tráfico y seguridad de los vecinos. Tenemos en un tramo de la calle parís, 3 agujeros y no tiene pinta de acabar pronto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa