MónTerrassa
Formació de tècnics municipals de Terrassa en salut sexual en joves LGTBiq
  • CA
Acte de benvinguda al curset formatiu de tècnics municipals | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de LGTBIQ, Gracia Garcia, ha donat aquest dimecres la benvinguda a les persones assistents a la formació “Intervenció per a la salut afectiva i sexual en adolescents i joves LGTBIQ”. Aquesta formació s’adreça a professionals del sector públic que intervenen directament amb joves i adolescents en temes relacionats amb la salut sexual i afectiva i tracta, entre altres aspectes, sobre conductes i pràctiques sexuals de risc.

Hi han participat 36 professionals de diferents serveis municipals, com ara Salut, Serveis Socials, Joventut o Policia Municipal, entre d’altres. A l’acte de benvinguda, que ha tingut lloc a la seu de l’àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones, ha participat també la responsable de l’àrea per la Igualtat de Tracte i no discriminació de persones LGTBI de la Generalitat de Catalunya, Lluïsa Jiménez.

Aquesta formació, organitzada per l’Ajuntament i finançada per la Generalitat, forma part de l’acord subscrit aquest mateix dimecres entre ambdues administracions, que amplia les competències municipals en l’àmbit de l’atenció a persones LGTBI. Aquest mateix acord farà possible la integració de Terrassa a la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGTBI de Catalunya. L’Ajuntament oferirà aquest servei sota el nom de Servei Local d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG) de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa