MónTerrassa
Foment de Terrassa estrena imatge corporativa
  • CA

L’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, que gestiona el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, ha decidit fer un canvi d’imatge corporativa amb l’objectiu de reposicionar el conjunt de serveis que ofereix i rellançar-los a través d’una campanya de comunicació amb la marca Servei d’Ocupació 360o.

La campanya es farà a través de diverses accions on-line i of-line. Tot els programes i serveis que s’ofereixen en l’àmbit de l’ocupació, formació i intermediació laboral, es coordinen actualment des d’una perspectiva global i integral i de manera totalment coordinada i per aquest motiu, segons el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, “ara era el moment de donar un impuls al reconeixement d’aquest Servei creant una marca que el posicioni amb tots els seus valors i potencial entre les persones de Terrassa, comarca i més enllà, que poden trobar a la ciutat la seva oportunitat d’ocupació”.

El concepte 360o s’associa a moltes idees per aportar una solució amb una visió global. D’aquesta manera, amb aquesta campanya es vol donar a entendre que el fet d’estar a l’atur o voler reciclar-se, no s’afronta des d’una sola perspectiva, si no que es fa un anàlisi complet de la situació de la persona per aportar solucions més efectives. Seguint aquesta filosofia i amb l’objectiu d’ajudar en un posicionament clar de la nova marca, s’ha optat per acompanyar-la d’un eslògan simple i clar que explica quin és el principal objectiu del servei, “Localitzar l’ocupació”, ja que des de l’Ajuntament de Terrassa es treballa de forma integral amb empreses i diferents actors locals per potenciar el mercat laboral i crear ocupació al nostre lloc d’origen.

En la campanya de comunicació de la nova marca i per detallar quins són els objectius concrets del servei d’ocupació, s’acompanyarà l’eslògan “Localitzem l’ocupació” de les següents frases:

• Serveis integrals d’ocupació perquè trobis la teva oportunitat.

• Creem projectes específics per a joves perquè trobis la teva oportunitat. • Plans de formació i reciclatge perquè trobis la teva oportunitat.

• Impulsem els projectes d’emprenedoria perquè trobis la teva oportunitat. • Treballem amb les empreses perquè trobis la teva oportunitat.

• T’oferim orientació personalitzada perquè trobis la teva oportunitat.

D’altra banda, amb la nova imatge del Servei d’Ocupació també es presenta la nova pàgina web del Servei: www.terrassaocupacio.cat, des d’on les persones que es donin d’alta podran accedir a les ofertes de treball i adjuntar el seu currículum, mentre que les empreses interessades tindran l’oportunitat de penjar les seves ofertes de feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa