MónTerrassa
El final de ‘La nit dels Òscars’ arriba el pròxim 11 d’abril

La nit dels Òscars‘ s’aproxima al seu final. El divertit late night de TV3 acabarà el pròxim 11 d’abril, la data que han escollit per emetre l’última entrega. Òscar Dalmau i el terrassenc Òscar Andreu s’acomiadaran de la cadena després de cinc mesos que els han comportat una molt bona audiència.

Segons han explicat des de TV3 a ‘El Món’, aquesta decisió ja estava pactada des de l’inici del programa, quan van acordar que s’emetrien 13 programes. La bona acollida que ha rebut, però, els va motivar a fer-ne unes quantes més, però l’espai conclou per donar pas a noves estrenes.

'La nit dels Òscars'
‘La nit dels Òscars’ | TV3

Després d’aquesta petita pròrroga, Dalmau i Andreu tornen a centrar-se en ‘La competència de Rac 1’. Mentrestant, TV3 substituirà el seu plat fort per un reality presentat per Ana Simón ‘Persona infiltrada‘. Es tracta d’un concurs en què, cada setmana, un famós haurà de descobrir el membre infiltrat d’una família. TV3 segueix apostant per l’entreteniment, doncs, amb un programa en què l’espectador també pot jugar a endevinar, des de casa, quina persona és la infiltrada.

No tanquen la porta, però, a una possible tornada del programa dels Òscars. De moment, però, cadascú seguirà el seu camí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa