MónTerrassa
Si el teu fill té problemes de salut dental, aprofita aquesta visita gratuïta
En els darrers mesos han augmentat els infants i adolescents que visiten els dentistes per dolor mandibular per la situació de la pandèmia
En els darrers mesos han augmentat els infants i adolescents que visiten els dentistes per dolor mandibular per la situació de la pandèmia | Cedida

!--akiadsense-->

Grup Policlínic ha posat en marxa una campanya de prevenció dental gratuïta que té per objectiu ajudar a detectar possibles alteracions en la salut bucal dels nens/es i adolescents i és gratuïta.

Conscients de la importància de detectar i actuar a temps per prevenir mals majors en la salut bucodental, el Grup Policlínic impulsa aquesta campanya de conscienciació que pot ser presencial o on-line i es pot sol·licitar omplint el qüestionari web, a l’e-mail: [email protected] o al telèfon 902 026 821.

El meu fill o filla…

  1. Mastega amb dificultat?
  2. A la nit fa soroll amb les dents o dorm amb la boca oberta?
  3. Té problemes d’esquena o dificultat al caminar?
  4. Li costa raspallar-se les dents?
  5. Es mossega les ungles?

Si has contestat a 2 o més preguntes de forma afirmativa t’aconsellem una visita amb l’odontopediatra. El millor llegat que li pots deixar als teus fills és una inversió en la seva salut i fins al 30 de desembre pots gaudir de la campanya gratuïta dental júnior als centres de Grup Policlínic:

Policlínic Terrassa 93 788 84 45

Policlínic Torreblanca (Sant Cugat) 93 589 18 88

Policlínic Sabadell 93 716 26 27

Policlínic Cerdanyola 93 592 26 62

Policlínic Rubí 93 697 80 40

Augment del dolor mandibular

En els darrers mesos han augmentat els infants i adolescents que visiten els dentistes de Policlínic Torreblanca per dolor mandibular i bruxisme, ja que per ansietat s’estan disparant aquests casos. Això es deu a la situació que estem vivint actualment per la pandèmia mundial. Unes alteracions que es poden tractar amb una valoració professional a través d’aquesta visita on es supervisarà l’estat actual de les dents, les genives i l’ortopèdia dentofacial.

Les places són limitades i cal cita prèvia ja sigui visita presencial o a distància i pots consultar a Policlínic Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa