MónTerrassa
El fill de Jordi Ballart torna a ingressar a l’hospital
  • CA

El fill de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart, Xito, torna a estar ingressat a l’hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona per unes complicacions. Així ho ha anunciat l’alcalde de la ciutat aquesta passada nit a les seves xarxes socials: “Hi ha dies que es giren de forma inesperada. El càncer ni anticipa ni dóna avisos, apareix de moltes formes i et canvia el ritme d’un dia que havia de ser rutinari a l’hospital de dia. Tornem a ingressar al nostre heroi per unes complicacions. Remuntarem en breu, segur”. També ha anunciat que degut a aquest inesperat gir de la situació, “alterem l’agenda un cop més per uns dies”.

Ballart ha acompanyat el comunicat amb un fotografia seva a l’habitació de l’hospital amb el seu fill. Segons després de la publicació, molts terrassencs i terrassenques ja han respost amb missatges de suport i donant ànims tant a l’alcalde com al seu fill.

Nadal a casa

El passat 16 de desembre, el fill de l’alcalde va començar una nova fase de seguiment a l’Hospital de Dia i des de llavors dormia a casa seva. Així doncs, Xito ha pogut passar el Nadal amb la seva família. El 31 de desembre va acabar l’últim cicle de quimioteràpia, tal i com ho anunciava Ballart a les xarxes socials: “Avui posem punt i seguit a la nostra lluita. Acabem l’últim cicle de quimioteràpia i comencem una nova etapa de tractament i seguiment a l’Hospital de Dia. […] Tant de bo no haguéssim hagut de viure tot això. Però com que la vida ens ho ha posat al davant, ens emportem un grapat d’aprenentatges, experiències i sentiments inimaginables. Des de la nostra felicitat continguda pel futur de la malaltia, avui, després de 141 dies, estem contents per poder sortir a celebrar el cap d’any. Estem contents de poder desitjar-vos tots 5 junts un feliç i millor 2022″.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Helena 42 a gener 08, 2022 | 16:23
    Helena 42 gener 08, 2022 | 16:23
    A mi em sap molt greu el tràngol que està passant aquesta família, especialment el nano, però estic d'acord amb algú que va comentar dies enrere que aquest tipus d'informació no hauria de sortir als diaris. Jo mateixa vaig votar el partit del Ballart i el seu equip, però només m'interessa la seva gestió, de la seva vida privada no n'he de fer res. Que em sap greu el càncer del nano, ho dic de tot cor, però... és com dels cantants i les cantants, i actors i actrius: Només m'interessa la seva obra. És com... a qui li interessa saber que el sr. Mariano Rajoy és homosexual? Era un treballador públic, li pagàvem el sou ens agradés o no, però la seva privacitat no tenia per què transcendir. Prou en teníem amb la quantitat d'hores que l'havíem de mamar a la petita pantalla. Vaja, és una opinió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa