MónTerrassa
El fill de Jordi Ballart ja dorm a casa
  • CA

Xito, fill de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, evoluciona bé. El diumenge, 15 d’agost, que el menut patia un càncer. Llavors va dir: “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”. El líder de Tot per Terrassa reconeixia que “somen bones mans i anirà bé. Però ja ens han advertit que el camí serà llarg i molt dur”.

Ara, a traves de les xarxes socials, com Facebook i Twitter, ha explicat en quin moment es troba el procés: “Després dels llargs ingressos per seguir el tractament, fa uns dies hem començat una nova fase a l’Hospital de Dia; anem vàries vegades a la setmana i, si tot està bé, tornem a casa a dormir. Allà ens creuem moltes famílies, nens i nenes que hem conegut al llarg d’aquest camí. També coneixem noves professionals excepcionals que tenen cura de nosaltres com ho feien a planta. I també és un lloc on hi passem moltes hores (avui, 12!) i es converteix en un espai de treball connectat amb la feina”.

L’última vegada que en va parlar a Facebook es va centrar en l’esperit d’aquests dies de l’any. “A l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona ja fa olor de Nadal. Us compartim aquesta foto que hem fet avui des de la finestra de la nostra habitació. Li hem afegit una mica de neu fictícia i ha quedat prou autèntica!

“Sou moltes i molts que em pregunteu per diverses vies com està el meu fill i com evoluciona el seu tractament.Explicar-ho i fer-ho públic, preservant sempre la seva identitat, és una de les coses que famílies que vivim situacions similars podem fer per visibilitzar el càncer infantil. Es necessiten més recursos per evitar el que estan passant molts infants.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa