MónTerrassa
Torna El Jove més “autòcton” per la Festa Major de Terrassa

La Festa Major de Terrassa recupera El Jove al Parc de Vallparadís, l’espai dedicat als adolescents de la nostra ciutat que se celebrarà les nits de l’1, 2 i 3 de juliol. I ho fa amb un gran ventall d’artistes “autòctons”, amb l’objectiu de reivindicar el talent terrassenc. “Apostem per artistes egarencs perquè pensem que a Terrassa hi ha molt talent i volem fer-ho veure” ha explicat el secretari del Consell de Joves de Terrassa, Biel Folch, durant la presentació del certamen d’enguany.

Des del Consell de Joves de Terrassa, encarregat d’organitzar la festa, van pensar en “fer un Jove on els artistes siguin majoritàriament autòctons” per donar suport a la música emergent de la ciutat després d’aquests dos anys de pandèmia.

Per això, tindrem un cartell amb una gran majoria de grups locals, però que anirà acompanyat d’altres grups i cantants del panorama musical català per ampliar les propostes. La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.

Roda de premsa de presentació de la Festa Major de Terrassa 2022 | Ajuntament de Terrassa

Adala, Green Valley o La Sra Tomasa al Jove

Alguns dels noms més coneguts del panorama musical català que acompanyaran els artistes terrassencs al Jove son La Sra Tomasa, Adala, Green Valley, The Anti-patiks, Hereus del beat, Crim, The Dirty Macarras, Xiquito Pérez, Roger Torné, Yule, DJ Boi o DJ Sendo, entre molts altres.

Folch exposa que no ha estat fàcil reactivar les entitats socials després de la pandèmia, però “hem donat el millor de nosaltres”. Afegeix que “des del Consell ens prenem amb molta responsabilitat i serietat la tasca d’organitzar el Jove” i agraeix a la organització “brindar-nos la oportunitat d’estar un any més preparant El Jove de Terrassa”.

Rosario Flores, La Casa Azul o Doctor Prats, caps de cartell

Apart del concerts del Jove, la ciutat comptarà amb moltes més propostes musicals. Rosario Flores, La Casa Azul, Doctor Prats o Kiko Venen, entre molts altres, també actuaran a Terrassa entre els dies 1 i 6 de juliol als escenaris del parc dels Catalans, a la plaça Vella, la plaça Nova o el Vapor Ventalló.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a juny 22, 2022 | 15:31
    Laura juny 22, 2022 | 15:31
    Una amiga que ha passat per l'ajuntament m'ha dit que el programa de la festa major es pot baixar des de terrassa.cat > ciutat > cultura > festes i tradicions > festa major. En PDF. I també des de terrassacultura.cat. Però que en paper no saben quan el tindran, potser demà, dilluns o més endavant. Depèn de l'impremta. Ah, i aquest matí encara no hi era al web festamajorterrassa.cat però s'hi està penjant.

Nou comentari

Comparteix