MónTerrassa
El Parc de Sant Jordi es converteix en el paradís dels vegans

El Parc de Sant Jordi s’ha convertit durant la Festa Major de Terrassa en un paradís per als vegans. Durant el passat cap de setmana, l’espai ha acollit diversos actes organitzats per l’Associació Vegana de Catalunya, que s’estrenava a la festa. Juanjo León i Anna García, president i vicepresidenta de l’entitat, han estat els encarregats de posar en marxa tota una sèrie de propostes que volien abraçar el màxim de gent possible, sense importar edats ni procedències.

Des de l’entitat, han manifestat que “El Parc de Sant Jordi ha estat un oasis vegà, un espai tranquil i de conscienciació, on ha reunit a persones de totes les edats que han pogut degustar la cuina vegana i conèixer mes sobre els valors del veganisme. Estem molt contentes de la resposta que ha tingut, i desitgem poder tornar a participar el pròxim any amb més activitats”.

Paella, virayoga i showcooking

L’activitat estrella, la paella vegana amb verdures i algues va tenir un èxit rotund amb més de 150 tiquets venuts en poques hores. “Hem tingut una gran acollida amb la paella vegana, fins i tot hem pogut vendre uns quants tiquets més un cop finalitzats”, ha declarat Juanjo León. Però la paella no ha estat l’única atracció. Al matí es va poder gaudir d’una lectura del conte de les Tres Porquetes i la Lloba, una reinterpretació del conte clàssic, plena de valors, empatia i respecte, amb gran assistència de families amb nens.

La degustació de formatges vegans i artesans de Terra Vegana també va exhaurir tot els tiquets i producte en poques hores. A la tarda es van realitzar una sessió de pràctica de virayoga, que neix de la unió del ioga i les arts marcials creat per Arjuna i una showcooking del xef Juanjo León amb la carn vegetal de la ciutat, Chichita.

La proposta gastronòmica finalitzava el diumenge amb una showcooking amb algues, on el públic assistent va poder degustar el ceviche fet amb spaghetti de mar preparat per el xef Juanjo León, “les algues son molt desconegudes per a molts de nosaltres però són una gran font de nutrients com proteïnes, vitamines i minerals”.

Sessió de viroyoga al Parc de Sant Jordi | Associació Vegana de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa