MónTerrassa
Música fins a altes hores de la matinada per la Festa Major de Terrassa

La queixa sobre la Festa Major de Terrassa que exposo avui no és nova. Fa 3 o 4 anys ja vaig explicar en una carta en aquest mitjà de comunicació el que vaig viure durant 3 nits davant del Torrent de la font d’en Sagrera, que és on visc. Haig de dir que els següents anys s’ha respectat força els horaris de la música a altres hores de la nit. Aleshores, l’Ajuntament mai va respondre a la meva queixa. Espero que aquesta vegada, si no em responen almenys que ho tinguin present.

Però veig que aquest any tornarem a tenir enrenou fins la matinada, ja que totes la programació “del Jove” es faran just davant de casa. Tots els dies: tant divendres a les 3:30h, dissabte a les 3:30h i diumenge a les 02:00h. Cosa que això vol dir que acabaran a les 5 o 6 del matí.

Respectar la nit de diumenge

La meva queixa torna a ser la mateixa: no és lògic que diumenge (divendres i dissabte, ho entenc), comenci a les 2:00 de la matinada una actuació d’un dj, quan la gran majoria dilluns treballem (tot i ser festa a la població). Hem de recordar que Terrassa és una ciutat dormitori i gran part de la població treballem fora de la ciutat. Després de tot el cap de setmana sense dormir per culpa de la música fins altes hores de la nit…

Trobo poc respectuós per part de l’Ajuntament de Terrassa acabar les últimes actuacions a una hora tant intempestiva. Crec que haurien de finalitzar a una hora prudencial o fer-les en algun lloc als afores on no molesti.

Per acabar, torno a repetir que la Festa Major és un cop l’any i tots hem de gaudir de la programació, per això s’ha de fer pensant en tothom i respectant sobretot la nit de diumenge.

AUTOR: @la_orana_82

Comentaris

  1. Icona del comentari de: S91 a juliol 05, 2022 | 15:25
    S91 juliol 05, 2022 | 15:25
    Totalment d'acord amb tot el que s'exposa a l'article. No puc arribar a entendre com es permet tant soroll, tantes hores seguides i en zones residencials, com és la plaça Vapor Ventalló. 3 nits seguides és massa. Hauria d'habilitar-se un poliesportiu o algun lloc a les afores en aquests casos. Divendres i dissabte s'entén, però la nit del diumenge al dilluns hauria de respectar-se...ni tots treballem a Terrassa, ni gaudim del dilluns festiu.

Nou comentari

Comparteix