El barri de Xúquer de Terrassa celebra aquesta setmana la seva festa major. Serà els dies 15, 16 i 17 d’octubre i des de l’associació de veïns, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, s’han preparat diverses activitats. Tots els actes organitzats tindran lloc al camp de futbol, darrere del casal. Per les restriccions de la pandèmia de Covid, hi haurà aforament limitat i per accedir-hi caldrà inscripció prèvia just abans de començar els actes.

Aquest divendres, 15 d’octubre, a les sis de la tarda, el concurs de dibuix donarà el tret de sortida a la festa major. A dos quarts de vuit, hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Jungle Cruise”, una pel·lícula d’aventures nord-americana, basada en l’atracció homònima del parc temàtic Disney. Dirigida per Jaume Collet-Serra, compta amb els actors Dwayne Johnson i Emily Blunt entre els seus principals protagonistes.

L’endemà, dissabte, es podrà participar al torneig de ping-pong a partir de les sis de la tarda. I a les vuit del vespre, moment per ballar i cantar amb el grup terrassenc Commando, que farà un tribut i homenatge a l’esperit de la influent banda de punk rock Ramones. El grup es va formar l’any 2017 i té entre els seus components a Norman (guitarra), Cesar (veu), Andreu (baixa) i Diego (bateria).

Diumenge 17 d’octubre, serà el moment d’estirar les cames i trobar-se amb els veïns i amics, per anar a fer una caminada popular (que requereix inscripció prèvia) i que començarà a les 10 del matí. Ja a la tarda, a les cinc, la maga i pallassa Lilina oferirà un espectacle d’animació infantil. I per tancar la festa major, a les set de la tarda, espectacle de màgia i humor desenfadat per a adults amb la companyia Sin Verguenza.

Nou comentari