MónTerrassa
Festa grossa al Casal de la Gent Gran Anna Murià amb la Setmana Cultural
  • CA

El Casal de la Gent Gran Anna Murià (carrer de Sant Ildefons, 8) ja es troba a punt per a la gran festa de 2022. I és que enguany està de doble celebració: per una banda, celebra el 25è aniversari de la seva fundació; i per l’altra, tindrà lloc la XV Setmana Cultural. Aquest dimecres, una representació de la Junta de l’Associació Amics i Amigues del Casal de la Gent Gran Anna Murià ha estat a la seu d’Alcaldia per trobar-se amb l’alcalde Jordi Ballart, i la regidora Mónica Polo, per presentar l’extens programa d’activitats que s’ha organitzat.

La XV Setmana Cultural té lloc del 22 d’abril al 4 de maig, i inclou un ventall divers d’actes, tallers i excursions. Des d’una exhibició dels Castellers de Terrassa el pròxim divendres a un homenatge als socis més grans de l’entitat, el pròxim dimecres 27 d’abril, passant per un cinefòrum o un concert amb la participació de l’escola municipal Conservatori de Terrassa. La setmana clourà amb un viatge de vuit dies de durada per a la zona dels Llacs d’Itàlia.

Però aquesta no és l’única celebració en què es troba immers el Casal. I és que aquest 2022 celebren els 25 anys de la seva creació. L’equipament municipal adreçat a les persones de 60 anys o més de la ciutat de Terrassa va néixer amb la finalitat de promoure un envelliment actiu i alhora fomentar les relacions entre persones de la mateixa edat, així com de generacions diferents, i afavorir la integració social de les persones grans i prevenir també situacions d’aïllament social. El Casal fa una oferta trimestral de cursos i tallers, s’obre un període d’inscripció previ a l’inici de cada trimestre per poder-s’hi apuntar; i a dins del casal, hi ha l’Associació d’Amics que també ofereix activitats formatives, esportives, artesanals, musicals, així com propostes d’excursions.

Podeu consultar clicant aquí tots els programes d’activitats en detall previstos per aquest 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa