MónTerrassa
La FAVT presenta Isabel Marquès com a candidata a Síndica
  • CA
Isabel Marquès vol tornar a ser Síndica de Terrassa
Isabel Marquès vol tornar a ser Síndica de Terrassa | I.M.

!--akiadsense-->

El dia 2 d’octubre es va obrir la fase de presentació de candidatures a la Sindicatura de Greuges de Terrassa, que forma part del procés participatiu per escollir un nou Síndic/a de Greuges de la ciutat. Aquesta fase es tancarà el proper dimarts 14 de novembre.

En aquest període, Espai Drets va proposar a Isabel Marquès que es presentés com a candidata i aquesta va acceptar la proposta. A continuació, Espai Drets va proposar a la FAVT que la presentés com a Candidata i d’acord en aquesta petició, la FAVT ha debatut la proposta en una Junta Extraordinària oberta a totes les Associacions de Veïns Federades i dues Juntes Ordinàries.

Així, després de dues reunions de juntes celebrades, i en no haver rebut cap “opinió negativa” -tampoc via telemàtica- referent a presentar Marquès com a candidata, finalment, la FAVT va decidir de manera majoritària presentar-la com a candidata a Síndic de Terrassa. La mateixa Marquès va ser a la reunió de la junta del passat 24 d’octubre per exposar el seu programa de treball. I aquest dilluns, la Federació ha formalitzat la petició de registre general a l’Ajuntament de Terrassa amb la documentació requirada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa