MónTerrassa
La FAVT celebra el Consell Gestor per fer balanç i explicar novetats

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) va celebrar el passat 21 de maig el seu Consell Gestor. De la veu del seu president, Pepe Sánchez, es va fer balanç i es van recollir i debatre les diferents problemàtiques actuals a la ciutat.

En l’informe trimestral es va comunicar que ja es disposa dels nous Estatuts, els quals permetran dur a terme les reunions i trobades sota la modalitat de reunió telemàtica. A més, la Junta FAVT ha establert un calendari de reunions amb les associacions de veïns per conèixer els temes que més els preocupen i veure de quina manera se’ls pot donar suport.

Dins del Consell Gestor, es va comptar amb la participació de les AV Gibraltar-Lluís Companys, Xúquer, les Arenes, Grípia i Can Montllor, la Cogullada, Nova Associació de Veïns de Can Parellada, Pla del Bon Aire, Poble Nou – Zona Esportiva, les Martines i Font de l’Espardenyera, les quals van donar a conèixer necessitats, reivindicacions i millores que caldrien als barris.

Grups interns de treball

D’altra banda, la FAVT també va informar sobre l’acord que s’ha arribat amb l’entitat Creu Roja. Es tracta de formalitzar un conveni de col·laboració, per tal d’unificar esforços en l’àmbit de serveis socials.

Així mateix es va fer cinc cèntims de les reunions realitzades en les Comissions i Consells on s’hi van tractar temes tant diversos com: Serveis Socials, Medi Ambient, Salut i problemàtica dels CAP Nord, Sud, Rambla i Can Roca, Pla Local de Seguretat, Taula Anella Verda, Residus, Rieres, Pacte DASIG, Capacitat diverses i Accessibilitat, Habitatge, OAT, Espai Drets, Comissió Ciutadana de la Carta Europea, Consell d’Entitats, Plataforma en la Defensa de la Sanitat Pública, Residències Públiques, Moviment per les Pensions dignes i Comissió AEG, etcètera.

La reunió va comptar amb la intervenció dels representants de la FAVT al Comitè de Residus, Consell Municipal d’Habitatge i Capacitats Diverses i Accessibilitat. D’altra banda, es va informar que s’esta treballant en la preparació d’un monogràfic d’AVV i Entitats per crear una comissió per dur-lo a terme.

I, finalment, va sorgir la necessitat de crear grups de treball interns sobre les diferents Comissions, Taules i Consells Municipals que més interessen, com són: residus, seguretat, sanitat, habitatge, rieres, residències, capacitats diverses, anella verda urbanisme, accessibilitat i mobilitat. D’aquesta manera, des de la FAVT es considera que es donarà major participació a les associacions veïnals e intentar donar solucions a les problemàtiques i/o dificultats que veuen moltes entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa