MónTerrassa
“Famílies Trans*”, un retrat íntim i revelador al Club Natació Terrassa
  • CA

L’Associació LGTB Terrassa organitza l’exposició de fotografia «Famílies Trans. Construccions identitàries» de Mar C. Llop. Una acció emmarcada en la commemoració del Dia Internacional de l’Acció per la Despatologització Trans. Aquest dimarts va tenir lloc la seva inauguració al Saló Social del Club Natació Terrassa amb la presència de la regidora de LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa, Niki Ramírez, l’autora de l’obra, Mar C. Llop, el president del Club Natació Terrassa, Jordi Martín i el president de l’Associació LGTB Terrassa, Àlex Bixquert. La mostra està dividida en tres zones del club, al passadís dels vestidors femenins, al passadís dels vestidors masculins i la gran majoria de l’obra estarà oberta al públic al Saló Social del Club Natació Terrassa. Es podrà veure fins al 25 d’octubre.

Famílies Trans* és un retrat de les experiències que viuen les persones de famílies on hi conviu una persona socialitzada en el gènere sentit, aquell que difereix de l’assignat al néixer. Un retrat polititzat dels dubtes, les pors i també les alegries en un intent d’aclarir conceptes des de dintre la comunitat trans*, com ho és l’autora, compartir experiències i deixar preguntes a l’aire de qüestions que no compten amb referents.

Mar C. Llop és una fotògrafa freelance i activista de l’associació de persones trans*Generem! Formada en fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realització de vídeo al Centre de la Imatge, Mar C. Llop munta el seu primer estudi l’any 1996. Des de llavors treballa en el món editorial i publicitari, i s’especialitza en interiorisme, arquitectura, moda i retrat.

#Terrassa és una ciutat que treballa perquè totes les maneres de fer, ser i sentir hi tinguin cabuda, perquè Terrassa…

Posted by Niki Ramirez Porras on Dimarts, 13 d’octubre de 2020

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa