MónTerrassa
Famílies d’un bloc ocupat a Terrassa porten dos mesos a les fosques
  • CA
Pancartes als balcons del bloc ocupat a l’avinguda Abat Marcet | Colectivo Sin Vivienda

!--akiadsense-->

El Colectivo Sin Vivienda de Terrassa ha iniciat una campanya de suport a les 15 famílies que es troben vivint en un bloc de l’avinguda Abat Marcet, número 22, i que des de fa dos mesos no tenen electricitat. Es tracta d’un edifici recuperat per a l’associació, del qual n’és propietari el Banc de Sabadell. Davant d’una situació que sembla eternitzar-se i de la qual no en troben solució, el col·lectiu ha demanat a totes les organitzacions que vulguin penjar a les xarxes socials una fotografia amb cartells de suport, perquè “amb unitat podrem doblegar a un dels bancs més difícil; som un poble en lluita pels seus drets i solament la unitat popular ens donarà forces per a la victòria i crear sens dubte un precedent a tot el país”, afirmen.

A hores d’ara, ja han estat desenes les imatges penjades al Twitter procedents de diversos municipis del país, com des del Maresme, però també procedents d’entitats socials o d’un altre dels blocs ocupats a la nostra ciutat, el bloc de Les Arenas.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quin morro! a desembre 28, 2016 | 07:48
    Quin morro! desembre 28, 2016 | 07:48
    A veure si ho he entès, aquesta colla a més d'ocupar uns pisos volen que els regalin l'electricitat? Potser que comencin deixant d'utilitzar mòbils i es venguin els cotxes I es posin a treballar, que per fer feines per les cases sempre trobaran feina
  2. Icona del comentari de: jan a desembre 28, 2016 | 14:31
    jan desembre 28, 2016 | 14:31
    Quina cara tenen !!! Okupen una casa que no és seva, que no paguen res de res i a més volen el llum gratuït, l'aigua, el gas, etc Òstia jo també !!! Se'ls ha d'ajudar tant com es pugui però mai se'ls hi ha de donar tot, no se'ls hi pot pagar tot. Ajuda la què vulguin i més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa