MónTerrassa
Falten joguines per a més de 1.500 infants de tota Terrassa
  • CA

Creu Roja joventut repartirà joguines a més de 1.500 infants de tota Terrassa, que suposen una atenció a més de 600 famílies en situació de vulnerabilitat.

Amb el lema “Els seus drets en joc”, la campanya recollirà i distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat.

Més de 100 persones voluntàries de l’Assemblea de Creu Roja a Terrassa participen d’aquesta iniciativa.

Creu Roja Joventut va posar en marxa l’1 de desembre la Campanya de Joguines amb l’objectiu de garantir el drets dels infants al joc i recollir joguines per a més de 1300 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Amb el lema “Els seus drets en joc”, la Campanya pretén fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que es recolliran i distribuiran joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenible i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de la ciutat de Terrassa.


A més, per fer possible aquest objectiu a tota Catalunya, hi participaran més de 1.200 persones voluntàries de 80 assemblees de la Creu Roja a Catalunya que permetran que la campanya arribi a més de 300 municipis catalans i a més de 22.000 infants.


Durant el període de la Campanya es faran diverses actuacions al carrer arreu de la ciutat on el voluntariat sensibilitzarà a la població sobre la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu, així com punts de recollida de joguines i altres activitats. El punt central de recollida, muntatge i entrega a les famílies serà el Centre Cívic Francesc Macià que s’activarà a partir del proper 10 de desembre.


A través de les xarxes socials de Creu Roja a Terrassa (Instagram i Facebook) es podran seguir les diferents activitats.A més de sol·licitar la implicació ciutadana, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport es pot donar de diferents formes: mitjançant la donació de joguines, realitzant aportacions econòmiques o bé oferint espais per a la seva recollida.


Aquestes es podran realitzar contactant amb Creu Roja a Terrassa al 93 788 14 41.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa