MónTerrassa
Ens falta memòria al mòbil
  • CA
mòbil | Tecnonews / AMIC

!--akiadsense-->

Tot i que la tecnologia avanci a velocitat de bòlid, hi ha alguns problemes mundans que persisteixen. Entre aquests trobaríem, per exemple, el problema de la bateria dels dispositius mòbils, mai prou.

Però en aquest cas ens centrarem en una altra problemàtica: la manca de memòria en els nostres smartphones. Segons un estudi elaborat per SanDisk, el 34% dels usuaris es queda sense espai en el seu telèfon mòbil com a mínim un cop al mes. El 45% viu la mateixa situació un cop cada tres mesos. Així mateix el 38% dels usuaris esborra continguts com fotografies o vídeos un cop a la setmana i el 74% ho fa un cop al mes.

En un altre sentit, quan es tracta de decidir quins continguts volem eliminar per alliberar la memòria del telèfon intel·ligent ens trobem amb dades reveladores que diuen molt sobre la nostra societat.

L’estudi assenyala que el 51% dels ciutadans de l’estat prefereix esborrar una fotografia bonica o un vídeo abans que quedar-se sense espai. Així mateix el 24% prefereix esborrar una foto amb amics abans d’eliminar una fotografia en què surti el mateix.

Són dades que no haurien de sorprendre. La qüestió és saber quin és el problema: la memòria o la desmesurada tendència a fer fotos? El mateix estudi revela que la ciutadania fa una mitjana de 20 fotografies i 6 vídeos al mes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa