MónTerrassa
Exposició a Terrassa sobre la lluita contra la ceguesa al Txad
Exposició a la BD3
Exposició a la BD3 | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, s’ha inaugurat l’exposició de Visió per a tothom al Txad, que porta a terme la Fundació Ramon Martí Bonet contra la ceguesa. L’exposició parla, a través de les fotografies, del projecte que la Fundació -relacionada amb l’Institut Català de la Retina, amb seu a Terrassa- ha desenvolupat al Txad, consistent en fer revisions oftalmològiques a infants i persones adultes, i a proporcionar ulleres i operar a aquelles persones que ho necessitin per garantir una bona salut ocular. La mostra es pot veure a la Biblioteca del Districte 3.

La Fundació ja fa uns quants anys que formem part del Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional de la ciutat, desenvolupant projectes com “Visió per tothom a Catalunya”, on l’entitat porta fets només a Terrassa 1.720 rastrejos visuals a nens i nenes d’escoles amb risc d’exclusió social i moltes ulleres entregades. També han realitzat accions amb la Fundació Vicenç Ferrer (India), a Trujillo i Huamachuco (Perú), a Camoapa (Nicaragua), amb Orfanats d’Ucraïna (TANU), els nens d’acollida Saharauis, i el més recent al Txad (Àfrica).

Acte d'inauguració de l'exposició sobre ceguera
Acte d’inauguració de l’exposició sobre ceguera | Alba Herrera

!--akiadsense-->

En l’acte d’inauguració es va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, així com el Dr. Ramon Martí, president de l’ICR i de la Fundació que porta el seu nom; la Dra. Rosa Sust (vicepresidenta), la Dra. Rosa Viñas, responsable del projecte, oftalmòlegs, òptics i resta de voluntaris implicats en el projecte.

Presentació de l'exposició sobre el projecte contra la ceguera al Txad
Presentació de l’exposició sobre el projecte contra la ceguera al Txad | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Projecte contra la ceguera al Txad
Projecte contra la ceguera al Txad | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marc a maig 25, 2018 | 05:06
    Marc maig 25, 2018 | 05:06
    Bona feina!

Nou comentari

Comparteix