MónTerrassa
La EUiT gradua 140 alumnes d’infermeria i teràpia ocupacional
  • CA
Graduats de l'Escola d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa
Graduats de l’Escola d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa | EUiT

!--akiadsense-->

Més de 700 persones van assistir a l’acte celebrat aquest dimarts 18 de juny, al Centre Cultural de Terrassa, a l’acte de Graduació de la 7a promoció del Grau en Infermeria i del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT -Escola d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa.

La benvinguda va anar a càrrec de la directora de l’EUIT, Dra. Montserrat Comellas; la presidenta de la Fundació per la Docència Sant Llàtzer, Sra. Josefina Soler; el Vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, Dr. Carlos Eliseo Sánchez; i la Regidora de Salud de l’Ajuntament de Terrassa, Mónica Polo.

A continuació, es va fer reconeixement al millor expedient de Teràpia Ocupacional a la graduada Claudia Gonzàlez Querol, i millor expedient d’Infermeria a la graduada Carolina Carrasco Garvin, i es van lliurar els diplomes als 140 alumnes que es graduaven; 125 d’Infermeria i 15 de Teràpia Ocupacional. L’acte va estar amenitzat per la música de Magalí Datzira, i per acabar, estudiants i convidats van poder gaudir d’un petit refrigeri.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa