MónTerrassa
Estiu ple d’activitats per conèixer l’Anella Verda de Terrassa
  • CA
Centre d'Informació Ambiental Bonvilar de Terrassa
Centre d’Informació Ambiental Bonvilar de Terrassa | Anella Verda

!--akiadsense-->

Per sisè any consecutiu, l’Ajuntament de Terrassa ha dissenyat una programació amb activitats de lleure al Centre d’Informació Ambiental Bonvilar pensades per a un públic infantil i familiar que, enguany, se celebraran de juliol a novembre, amb la intenció de donar a conèixer l’Anella Verda en el seu conjunt i mostrar els entorns de Bonvilar, d’un gran valor ecològic i social.

A diferència d’edicions anteriors, totes les activitats previstes són a l’exterior i cap a l’interior de l’equipament i s’han adoptat mesures preceptives de caràcter preventiu: obligatorietat de fer inscripció prèvia amb un missatge al whatsapp del telèfon que figura al programa; de portar mascareta i de mantenir els 2 metres de distància entre participants i guia; màxim de 20 persones per activitat. També s’ha optat per fer una edició digital del programa, que recull només les actuacions previstes pels mesos de juliol, agost i setembre. Les d’octubre i novembre es divulgaran a través del web https://anellaverda.terrassa.cat/ i les xarxes socials del servei del medi ambient.

Per a després de l’estiu, s’han previst incloure itineraris ornitològics, marxa nòrdica o tallers infantils. La programació no està tancada a l’espera de com evolucioni la situació provocada per la Covid-19. Per aquest primer trimestre, s’han programat visites guiades per descobrir el torrent de la Grípia, els plans de Bonvilar i Can Canya, el torrent de Botelles i la serra de Santa Magdalena. També s’inclou l’activitat de geoaching, que es farà dues vegades (el 30 d’agost i el 27 de setembre), que combina la passejada amb l’enginy i la descoberta de l’entorn a través d’un joc de tresors amagats que s’han de localitzar amb l’ajut d’un GPS.

Podeu trobar el programa a la web clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa