MónTerrassa
El mal estat de la rampa al Castell Cartoixa, un perill per als infants
  • CA

Una veïna de Terrassa informa que aquest cap de setmana un infant de dos anys va caure de cap des de la rampa malmesa al costat del Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa i va patir un traumatisme cranioencefàlic. La veïna mostra a través de les xarxes socials unes fotografies on s’observa la barana de vidre de la rampa en mal estat, per on va caure l’infant, i reclama que s’arregli perquè “porta temps malament”. No és la primera vegada que ciutadans es queixen de la falta de manteniment de la zona. El terra de fusta del carrer Salmerón n’és un altre exemple.

“Dissabte passat el fill de 2 anys d’una amiga meva va patir un traumatisme cranioencefàlic al caure de cap d’una alçada de 1,70 metres al Castell Cartoixa”, informa la veïna, qui es queixa d’una falta de manteniment que fa temps que dura.

Es tracta de la rampa connecta la plaça de les Teixidores amb el parc de Vallparadís que compta amb una barana de vidre. Tot i que està protegida amb tanques, els forats en el vidres de les baranes continuen visibles i son “un perill” per als infants que es poden ficar per aquells forats, tal i com va passar aquest cap de setmana.

El terra de fusta del carrer Salmeron, un altre perill

També en aquella zona, el terra de fusta del carrer de Salmerón ha resultat ser un perill per als vianants durant molt temps. Veïns i veïnes van criticar el deteriorament i van reclamar un manteniment adequat. El mal estat d’aquestes fustes va obligar a delimitar l’espai amb tanques i tancar el seu accés per tal d’evitar accidents en un lloc on molts ciutadans s’apropen per observar el parc de Vallparadís des de dalt o el mateix Castell Cartoixa.

El Castell Cartoixa una construcció amb origen a principis del segle XII que, en els darrers anys, diverses intervencions en el paisatge urbanístic han permès que s’hagi integrat dins del reformat Parc de Vallparadís. Es pot llegir tota la història del Castell Cartoixa clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa