MónTerrassa
Espai diari de prevenció psicològica al Youtube de l’Ajuntament de Terrassa
Canal de Youtube de l'Ajuntament de Terrassa

!--akiadsense-->

El Govern de Terrassa ha acordat impulsar dues actuacions relacionades amb la prevenció i l’assessorament a la ciutadania sobre l’impacte de la crisi sanitària en la psicologia de les persones. Per una banda, a través del seu canal a Youtube i també de CanalTerrassa TV, l’Ajuntament emetrà diàriament, cada vespre, un espai de prevenció psicològica per al confinament, a càrrec de l’equip «e-mocional.reg» (www.emocionalreg.com), format per cinc professionals de la psicologia.

L’espai, en el qual es tractaran temàtiques relacionades amb la situació que estem vivint, tindrà una durada aproximada de 5 minuts. Es podran fer consultes de forma pública, a través dels comentaris del mateix Youtube, que es respondran allà mateix o a través dels vídeos. També es podran fer consultes privades, a través de l’adreça de correu electrònic info@emocionalreg.com, que s’atendran personalitzadament.

L’espai s’emetrà també per CanalTerrassa TV, que participa en la producció dels programes, gravats per l’equip de professionals als seus domicilis. Per l’altra banda, des del servei 010 s’informarà del servei d’atenció psicològica que presta Creu Roja.

Nou comentari

Comparteix