MónTerrassa
L’escola Sagrat Cor de Terrassa estrena nou rocòdrom

L’escola Sagrat Cor de Terrassa ha inaugurat un nou rocòdrom al pati l’escola. Aquest nou espai està situat exactament al pati de l’edifici d’educació primària, zona on juguen uns 450 nens i nenes cada dia. L’escola compta amb aproximadament 1.350 alumnes escolaritzats des de la Llar d’Infants fins al Batxillerat, i tots i totes s’han mostrat entusiasmats per aquest nou rocòdrom, segons ha informat l’escola en un comunicat. Aquesta nova infraestructura, que ha estat dissenyada entre l’equip docent i l’empresa Gecko Walls, dotarà a l’espai del pati d’un lloc ideal per a poder practicar activitat física en diversos moments de la jornada lectiva.

En dies previs al muntatge, els mestres de primària de l’escola Sagrat Cor van dedicar tota una tarda a adequar l’espai amb un nou mural gegant dissenyat i pintat pel mateix equip docent. Aquesta setmana, l’empresa encarregada de la construcció i la inspecció tècnica del rocòdrom, ha acabat el treball en aquest nou espai del pati. Durant tot el dia, els alumnes de primària, han volgut estar molt atents a l’evolució de l’espai i ha quedat clar que serà un dels espais més demandats del pati, ha explicat la mateixa escola Sagrat Cor en el comunicat.

Aquest rocòdrom se suma a un altre espai que ha sorprès als nens i nenes en l’inici d’aquest curs: fa un parell de setmanes ja es va instal·lar un gran sorral al costat de les pistes esportives de l’escola. Aquest espai, juntament amb el rocòdrom -i algun altre que està en procés de construcció, ha avançat l’escola- farà que l’hora de l’esbarjo pels nens i nenes de primària sigui més activa que mai. Amb la pilota ja gairebé desterrada del pati de l’escola, els nens i nenes que s’escolaritzen al Sagrat Cor podran gaudir d’activitats físiques molt més socials i més adequades al seu desenvolupament motor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa