MónTerrassa
L’Escola Pia de Terrassa reprèn el cicle “Converses amb…”

Amb el nou inici de curs escolar, l‘Escola Pia de Terrassa reprèn el cicle de conferències “Converses amb…” que té com objectiu el creixement personal com a mares i pares, i com a educadors i educadores. Les xerrades es duran a terme a l’Escola Pia o de manera “online” i comptaran amb la presència d’un convidat/a amb qui es parlarà de temàtiques educatives diverses, amb qui es mantindrà una conversa oberta i conjunta amb el grup. El programa consta de diferents trobades, xerrades i conferències amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música, etc.

“Estima’m perquè pugui créixer” és la primera conferència d’aquest cicle. Per inscriure’s per participar-hi, cal omplir el formulari clicant aquí. Anirà a càrrec de Mercè Conangla; psicòloga, infermera, escriptora i conferenciant. Presideix la Fundació Ecologia Emocional, entitat que va crear fa 25 anys. És creadora del model Ecologia Emocional i ha escrit 26 llibres pe adults i infants que tracten l’educació emocional i l’art de viure amb benestar, salut emocional i plenitud. Serà el proper dijous 21 d’octubre a les 19h de manera online.

“Criança respectuosa i feliç” amb Miriam Tirado, consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternidad i criança. Autora del bestseller Rabietas”/”Enrabiats i dels contes Tinc un volcà, El fil invisible o La font amagada. Acompanya a famílies a entendre i connectar amb els seus fills/es. Tirado compta amb 92,5k seguidors a les seves xarxes social i ha esdevingut una “influencer” en el sector de la criança arreu del país. És una conferència presencial a l’Escola Pia que es durà a terme el dimecres 19 de gener a les 19h.

També està previst per aquest nou cicle de converses:

“Educar en positiu” amb Isabel i Dani creadors del compte “Una Madre Molona” amb 167K seguidors a les xarxes socials, on ells expliquen en primera persona l’experiència de ser pares. Serà el dimecres 24 de novembre a les 18:30.

“Neurociència i Educació” a càrrec de la Dra Rosa Casafont, metge de formació i neurocientífica il·lustra de manera clara i molt amena conceptes complexes sobre l’autoconeixement, el modus operandi de la nostra ment i el nostre pensament i com tot això influencia el nostre aprenentatge. Serà dimarts 15 de febrer de 18:30.

Consulta tota la informació sobre el Cicle clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa