MónTerrassa
L’Escola Pia de Terrassa reprèn el cicle “Converses amb…”
  • CA

Amb el nou inici de curs escolar, l‘Escola Pia de Terrassa reprèn el cicle de conferències “Converses amb…” que té com objectiu el creixement personal com a mares i pares, i com a educadors i educadores. Les xerrades es duran a terme a l’Escola Pia o de manera “online” i comptaran amb la presència d’un convidat/a amb qui es parlarà de temàtiques educatives diverses, amb qui es mantindrà una conversa oberta i conjunta amb el grup. El programa consta de diferents trobades, xerrades i conferències amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música, etc.

“Estima’m perquè pugui créixer” és la primera conferència d’aquest cicle. Per inscriure’s per participar-hi, cal omplir el formulari clicant aquí. Anirà a càrrec de Mercè Conangla; psicòloga, infermera, escriptora i conferenciant. Presideix la Fundació Ecologia Emocional, entitat que va crear fa 25 anys. És creadora del model Ecologia Emocional i ha escrit 26 llibres pe adults i infants que tracten l’educació emocional i l’art de viure amb benestar, salut emocional i plenitud. Serà el proper dijous 21 d’octubre a les 19h de manera online.

“Criança respectuosa i feliç” amb Miriam Tirado, consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternidad i criança. Autora del bestseller Rabietas”/”Enrabiats i dels contes Tinc un volcà, El fil invisible o La font amagada. Acompanya a famílies a entendre i connectar amb els seus fills/es. Tirado compta amb 92,5k seguidors a les seves xarxes social i ha esdevingut una “influencer” en el sector de la criança arreu del país. És una conferència presencial a l’Escola Pia que es durà a terme el dimecres 19 de gener a les 19h.

També està previst per aquest nou cicle de converses:

“Educar en positiu” amb Isabel i Dani creadors del compte “Una Madre Molona” amb 167K seguidors a les xarxes socials, on ells expliquen en primera persona l’experiència de ser pares. Serà el dimecres 24 de novembre a les 18:30.

“Neurociència i Educació” a càrrec de la Dra Rosa Casafont, metge de formació i neurocientífica il·lustra de manera clara i molt amena conceptes complexes sobre l’autoconeixement, el modus operandi de la nostra ment i el nostre pensament i com tot això influencia el nostre aprenentatge. Serà dimarts 15 de febrer de 18:30.

Consulta tota la informació sobre el Cicle clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa