MónTerrassa
L’escola La Nova Electra balla per La Marató de TV3
  • CA

L’escola La Nova Electra de Terrassa ha col·laborat amb La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental, en una activitat on tots els nens i nenes de l’escola han mogut el seu cos. L’activitat es va dur a terme el passat divendres 17 desembre sota el nom “Per una ment sana, balla!“, on els infants van fer una coreografia amb el professorat del centre. A més a més, també es van fer tallers i xerrades sobre la importància de la salut mental.

La jornada va començar amb unes xerrades a les aules sobre temes relacionats amb malalties mentals, per tal de conscienciar i visibilitzar sobre el tema, i posteriorment es van fer cartells. Més tard, els alumnes de l’escola van anar baixant fins al pati -distribuïts en diferents torns- per fer l’activitat de dansa. Les mestres d’educació física van ser les encarregades de portar tota la dinàmica dels balls que es van preparar amb els infants amb anterioritat. Tots i totes les alumnes va fer petites aportacions que avui arribaran a la Marató de TV3.

La Marató de TV3 per la Salut Mental

La Marató de TV3 per la Salut Mental se celebra avui 19 de desembre. S’estima que hi ha mil milions de persones al món que presenten un problema de salut mental, i prop de la meitat veuen afectada de manera invalidant la seva qualitat de vida. Es tracta, doncs, de trastorns molt freqüents que representen una càrrega personal, familiar i social molt forta, si es tenen en compte els anys de preocupació, patiment i baixa qualitat de vida de les persones i famílies afectades, així com els elevats costos sociosanitaris, tant directes com indirectes, que generen. La recerca en l’àmbit de la salut mental que impulsaran els fons que es recaptin en La Marató 2021 estarà dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida d’aquestes persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa