MónTerrassa
Escodi es presenta a la Fira de l’Ensenyament de la Xina
  • CA

Escodi (Escola de comerç i distribució) presentarà a la Fira de l’Ensenyament de la Xina, que se celebra el 19 i 20 d’octubre a Pequín, el seu grau en Comerç i Distribució. Escodi és l’única escola universitària d’aquesta especialitat que existeix a España i imparteix aquest grau amb adscripció a la Universitat de Barcelona. Amb el creixement de la classe mitjana a la Xina, i l’interés per al retail dels nous consumidors xinesos, l’ESCODI suposa una gran oportunitat per als joves xinesos, de rebre una formació universitària d’alt nivell i amb una gran especialització. La participació d’Escodi a la China Education Expo 2019 -la fira més important del sector educatiu- es porta a terme de la mà d’ICEX España Exportaciones e Inversiones.

La Xina és un dels països prioritaris per al sector educatiu de tot el món. Més de mig milió de xinesos estan estudiant actualment a universitats i centres fora del seu país, el que fa d’aquest país asiàtic el número 1 a la classificació per nombre d’estudiants a altres països. Allà i aquí Escodi també ha iniciat els contactes amb els instituts de Catalunya per promocionar i donar a conèixer el seu grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució. El grau té per objectiu proporcionar els coneixements, habilitats i competències per ocupar llocs de responsabilitat i fer carrera professional en empreses, de qualsevol sector, relacionades amb la venda de productes i serveis destinats al consumidor final (retail). La singularitat dels seus estudis, i el fet de que el seu equip docent estigui format majoritàriament per professionals en actiu en les seves diverses especialitats, aconsegueix que el 80% dels estudiants d’Escodi trobin feina en els primers sis mesos després d’haver acabat els seus estudis, i que el 100% estigui treballant, en llocs relacionats amb els seus estudis, al cap de dos anys.

Les principals sortides professionals del Grau d’Escodi son, entre d’altres: retail manager (direcció d’establiments comercials); desenvolupament del negoci digital en empreses de comerç i distribució; direcció de diferents departaments com màrqueting, expansió, vendes, compres, recursos humans o logística; o consultoria especialitzada en retail. Escodi es posa a disposició dels instituts per presentar el seu grau com a opció universitària als alumnes que estan en procés de de decidir els seus estudis superiors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa