MónTerrassa
Es vianalitza un tram del carrer Sant Marian
  • CA

A partir de divendres, 16 d’abril, s’iniciarà la vianalització d’un tram del carrer de Sant Marian. El tram entre els carrers de Topete i de Baldrich, on es troba l’escola Bisbat d’Ègara, passarà a ser de vianants per fer un entorn escolar més segur, millorant la seguretat i l’autonomia dels infants.

El tram ja es tancava en horari d’entrada i sortida escolar per garantir les condicions de seguretat viària a la comunitat educativa. A partir de divendrs, amb aquesta actuació, prevista dins el paquet de mesures per ampliar les àrees de vianants del centre, ajornades a causa de la Covid-19, es consolida aquest tancament. D’aquesta manera, quedarà prohibida la circulació de vehicles, a excepció d’aquells de persones residents i usuàries de garatges d’aquest tram de carrer que disposin de la corresponent autorització municipal, vehicles de distribució urbana de mercaderies que necessitin realitzar les operacions de càrrega i descàrrega en aquest tram -només de dilluns a divendres, de 9.30 a 12 h- bicicletes, tricicles i vehicles de mobilitat personal i taxis i aquells vehicles que disposin d’una autorització temporal.

Els residents i usuaris d’aparcaments disposen de dos mesos per fer la sol·licitud d’autorització, que es pot tramitar telemàticament mitjançant el formulari de la Seu electrònica, trucant al 010 o bé presencialment a les oficines d’atenció ciutadana.

Mapa amb les afectacions al tram del carrer Sant Marian | Aj. Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa