MónTerrassa
Es busca l’Estrella, perduda aquest dimarts a Terrassa
  • CA

La família de la petita Estrella demana ajuda per trobar-la després que s’hagi escapat aquest dimarts a Terrassa. La seva propietària es trobava a la plaça Vella, en ple Centre de la ciutat, aquest dimarts 12 d’octubre al matí quan l’ha perdut un moment de vista i ja no ha estat capaç de tornar-la a trobar. Vanesa, la neboda de la mestressa, explica que la seva tieta “es va quedar vídua i li van regalar la gosseta perquè li fes companyia”.

Ella no és de Terrassa, però aquest matí es trobava a la nostra ciutat. Les darreres informacions que els ha arribat els deien que l’animal, de petites dimensions i de color totalment blanc, hauria estat vist a la zona del barri de la Cogullada, a tocar de l’Hotel Don Cándido. La gossa sí que està xipada però no porta collar ni placa identificativa. “Es diu Estrella però segur que està molt espantada i no sé si s’acostarà a les persones que la cridin”. La família demana ajuda per recuperar-la. Aquells que l’hagin vist o que hagin aconseguit agafar-la es poden posar en contacte amb ells a través del telèfon 629 537 947.

Aquest matí, la plaça Vella estava plena de gent ja que se celebrava la festa de la Virgen del Pilar, on el Centro Aragonés de Terrassa ha dut a terme una ofrena floral, balls, cantada de jotas per part del grup de l’entitat terrassenca i una missa ‘baturra’, cantada per Los Pilares de Aragón, a la catedral del Sant Esperit. També s’han dut a terme les ‘Salvas de Honor a la Virgen del Pilar’, a càrrec dels Trabucaires i dels Bandolers de Terrassa. Així que no seria gens estrany que el moviment i el soroll haurien pogut desorientar a l’animal, que tampoc coneix la zona, i acabar perdent la seva propietària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa