MónTerrassa
Equips informàtics nous per alumnes de l’Institut Mont Perdut de Terrassa
Lliurament d’ordinadors a l’Institut Mont Perdut | La Caixa

!--akiadsense-->

El passat divendres, representants de l’Obra Social “la Caixa” i Cerclemón, comissió del Cercle Cecot de Joves Empresaris, van lliurar 22 equips informàtics consistents en ordinadors portàtils (Model ACER TRAVELMATE B115M) per als alumnes de l’Institut Mont Perdut de Terrassa.

Aquesta acció ha rebut el donatiu de l’Obra Social “la Caixa” que, mitjançant Cerclemón, ha facilitat l’adquisició de nous equips que formaran part del programa “Ordinadors Solidaris” que té l’escola i seran assignats a alumnes en risc d’exclusió amb una situació familiar complicada.

Seguint pautes marcades pel propi centre, els ordinadors no sortiran mai de l’escola sinó que es lliuraran als alumnes a primera hora del matí i es tornaran a secretaria en finalitzar les classes. Aquests ordinadors es personalitzaran per cada alumne a qui se li hagi assignat un equip de manera que cada estudiant utilitzi el mateix equip durant tot el curs.

Per assignar els equips informàtics en préstec, el centre prioritzarà els alumnes que mostrin un interès màxim pels estudis. Amb aquest condicionant, l’escola pretén potenciar una bona actitud per part dels alumnes vers l’estudi i vers la cura de recursos comunitaris. CaixaBank, mitjançant l’Obra Social “la Caixa”, de la mà de Cerclemón ha col·laborat amb el projecte amb 6.000 euros per donar resposta a les necessitats emergents de la nostra societat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa