MónTerrassa
L’entrada de la C-58 a Terrassa Centre, tallada fins a nova ordre
  • CA

L’entrada a Terrassa Centre, és a dir, a la Rambleta del Pare Alegre, des de l’autopista C-58 restarà tallada fins a nova ordre. Així s’ha reafirmat des de l’Ajuntament de Terrassa, que comunica que es prohibeix el seu accés en sentit Centre mentre durin els treballs de reparació del talús de FGC. La sortida sí que funciona amb normalitat. Es recomana que per entrar a la ciutat es facin servir les sortides 17 (Terrassa Est i Sud). O si es ve des de l’autopista C-16, que s’utilitzi la sortida 19, per Les Fonts.

Per ara no hi ha previsió de quan es reobrirà la sortida, tot i que tot es treballa amb la idea que les obres per restablir el servei de Ferrocarrils finalitzin entre els dies 9 i 10. Amb la neteja de les vies pràcticament enllestida, tècnics de FGC i de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya estan treballant per identificar-ne la causa (s’apunta a possibles filtracions d’aigua) i comprovar l’estat de la resta del mur. “El més important és garantir la seguretat a la zona i no posar en marxa el servei fins que no tinguem la certesa que tot està en perfecte estat de revista en l’apartat de seguretat”, ha informat el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró.

D’altra banda, es mantenen els busos llançadora per unir les estacions de FGC entre Terrassa Rambla i Les Fonts, arran de l’esllavissada a les vies del tren a la Rambleta del Pare Alegre. Mentre duri la interrupció de la línia ferroviària, Ajuntament de Terrassa i TMESA han establert un servei alternatiu per poder connectar-les. Ofereix servei cada 10 minuts (de manera gratuïta) i funciona des de la parada de la Rambla d’Ègara, en direcció sortida de la ciutat, i a Les Fonts es troba ubicada al carrer Caterina Albert, deixant l’accés a l’estació per la passarel·la al costat de l’aparcament. Els autobusos funcionen durant el mateix horari que els trens i a les estacions d’FGC hi ha informadors que faciliten l’accés als autobusos.

Així mateix, des de FGC recorden que el servei de tren entre les estacions de Terrassa Rambla i Terrassa Nacions Unides sí que funciona amb normalitat. D’aquesta manera, s’informa que el tram entre les estacions de “Nacions Unides” i Estació Rambla” s’efectua amb un tren llançadora cada 30 min.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa