MónTerrassa
Entra en funcionament el crematori d’Àltima al Tanatori de Terrassa
  • CA
Àltima posa en marxa un nou forn crematori al Tanatori de Terrassa, situat a l’Avinguda del Vallès 742, al polígon de Can Petit. La nova instal·lació, que s’afegeix als altres set forns que l’empresa funerària gestiona a Barcelona, prestarà servei d’incineració a Terrassa i a les poblacions properes, com Matadepera i Viladecavalls.

El nou servei d’incineració d’Àltima a Terrassa incorpora un forn crematori d’última generació. La instal·lació s’ubica en unes dependències especialment destinades a aquest servei a l’interior del tanatori, a les quals s’accedeix des de la zona de recepció.

Segons explica el director general de Serveis Funeraris d’Àltima, Josep Ventura, “el nou crematori permet prestar un servei funerari complet i proper a tots els usuaris del tanatori de Terrassa. Som conscients de l’augment de demanda de la incineració arreu de Catalunya, però especialment en àrees urbanes com aquesta, on la cremació supera el 55 %”.

El nou forn crematori de Terrassa incorpora els sistemes de control de funcionament més avançats, a més de gestió i control remot des de les oficines centrals del fabricant per dur a terme el seguiment durant cada procés d’incineració. Aquestes característiques garanteixen un maneig eficient i amb totes les garanties ambientals.

Per a Josep Ventura, “l’entrada en funcionament del nou forn crematori suposa un avenç en els serveis que ofereix Àltima, que creix de manera exponencial per prestar la millor atenció a les famílies, donar alternatives de qualitat i oferir possibilitats de comptar amb el millor servei funerari arreu del territori”.

Primer aniversari del Tanatori de Terrassa: 300 serveis prestats

La posada en marxa del nou servei d’incineració a Terrassa coincideix amb el primer aniversari del tanatori d’Àltima a la ciutat, inaugurat el setembre de 2018. Aquest equipament, situat a Can Petit i el primer de l’empresa al Vallès Occidental, compta amb tres sales de vetlla, oratori i oficines d’atenció a les famílies. Des d’ara, a més, integra el servei d’incineració. Amb un any de funcionament, l’equipament ha arribat als 300 serveis funeraris. La previsió és que el tanatori assoleixi al voltant del 30 % dels serveis funeraris locals en els propers anys.El centre d’Àltima a Terrassa presta una atenció personalitzada a qualsevol família que en requereixi els serveis, les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Segons Montse Reymóndez, gerent d’Àltima al Tanatori de Terrassa, “el balanç del servei ofert al Tanatori de Terrassa durant el seu primer any és molt positiu. El Vallès Occidental necessitava un servei d’aquest tipus adreçat a totes les famílies de la zona, de fàcil accés, íntim i de qualitat. Hem complert les expectatives i continuarem treballant per oferir diàriament la millor atenció als usuaris i veïns de Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa