MónTerrassa
Entitats veïnals de Terrassa es planten i reclamen una auditoria a Eco-Equip
  • CA

La Taula de Residus de Terrassa, formada per diferents tipus d’entitats, entre les quals, les Associacions Veïnals de Can Palet de Vista Alegre, Associació de Propietaris de Les Carbonelles, Associació de Propietaris de Les Martines, AV de Ca N’Anglada; AV de Sant Pere Nord; AV de Segle XX; AV de Poble Nou- Zona Esportiva i Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa han celebrat una reunió en què s’ha acordat una declaració pública conjunta.

En aquesta, les entitats veïnals citades manifesten que des de la constitució de la taula i les succesives reunions s’han anat fent suggeriments, plantejaments i propostes de millora (fins a un número de 35) que “encara resten pendents de treball i sobretot, resposta, amb solucions o propostes de solució, pel govern i l’equip de tècnics de la ciutat”. Entre aquestes propostes consta la de fer una auditoria d’organització dels procediments de feina i gestió de recursos humans de la empresa vinculada a Ecoequip, ja que es considera “imprescindible” per poder fer un contracte-programa entre Ajuntametn i empresa que “garanteixi uns estàndards d’execució en la neteja de la ciutat”. No obstant, afirmen que aquesta proposta “malauradament, no ha estat ni tan sols considerada per part del govern i equip de tècnics de la ciutat”, i això ha creat “una profunda i ben fonamentada decepció”.

Amb això present, des de les AV que conformen la Taula de Residus de Terrassa demanen una entrevista “directe” amb l’alcalde Alfredo Vega per tornar a reclamar la “preparació, discussió i aprovació d’un contracte programa. Treball que si bé hauria d’iniciar-se de forma immediata, no ha de concloure sense un procés adequat de debat i valoració”. I subratllen i alerten que si no es dur a terme aquesta reclamació consideren que “no té sentit” continuar a la Taula de Residus, i les entitats veïnals signants del comunicat procediran a abandonar-la, atès que “no es donen les condicions de participació ciutadana necessàries”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa