MónTerrassa
Entitats de Terrassa s’informen sobre un decret d’educació en el lleure
  • CA
Una de les sessions informatives a entitats de lleure | CCVO

!--akiadsense-->

Les sessions informatives s’adrecen a l’equip directiu i a monitors i monitores d’entitats esportives i de lleure i pretenen aportar nous coneixements sobre les activitats que es fan amb menors de 18 anys en aquests centres. Ja s’han fet dues sessions, a Terrassa i a Castellar del Vallès i i el dia 9 de maig se’n farà una altra a Montcada i Reixac.

En total, tres sessions informatives a la comarca per informar sobre el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. Les sessions informatives, organitzades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, s’adrecen a monitors i directors de centres esportius i de lleure de la comarca.

Ja s’ha fet una sessió informativa al Centre Cívic President Macià de Terrassa i una altra al Mirador de Castellar del Vallès (Plaça del Mirador, s/n). El proper dimarts, 9 maig, també a les 19:00 hores, es farà la darrera sessió a la sala institucional de la Casa de la Vila de Montcada i Reixac (carrer Major,32).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa