MónTerrassa
Enquesta entre la comunitat universitària per millorar el Campus de Terrassa

En els propers dies, l’estudiantat, l’equip docent i de gestió dels set centres universitaris de la ciutat rebran una enquesta a través dels seus canals de comunicació interna on se’ls preguntarà diferents qüestions relacionades amb la modalitat d’assistència a la universitat, habitatge, mobilitat, xarxes socials i mitjans de comunicació, així com per les seves aficions i preferències. El resultat de l’enquesta es farà públic a principis de setembre, coincidint amb l’inici de curs.

Segons el regidor d’Universitats, Pep Forn: «Es tracta d’extreure el màxim d’informació per poder revitalitzar i posicionar el Campus Universitari de Terrassa dins l’estratègia de ciutat, apropant la universitat a la ciutadania i al teixit productiu i a la inversa». Forn afegeix que «Des de l’Ajuntament, volem fer de prescriptors i altaveu de la recerca, assoliments i èxits dels diferents centres universitaris del nostre campus perquè arribi al conjunt de la societat».

A banda de rebre l’enquesta per correu electrònic, també es podrà respondre a través de la pàgina web, que és el punt d’informació del Campus i dels serveis que l’envolten. El Campus de Terrassa és el primer campus universitari urbà de Catalunya després del de Barcelona. En l’actualitat compta amb quatre universitats: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Aquestes universitats ofereixen més de 150 graus, 68 grups de recerca i tenen matriculats més de 10.000 alumnes de prop de 50 països.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa