MónTerrassa
Els enginyers de camins demanen la revisió obligatòria de les infraestructures
  • CA

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya ha reclamat l’obligatorietat en la revisió de les infraestructures públiques i privades com ja es fa en altres àmbits del patrimoni construït després de l’accident ferroviari de Vacarisses, que va deixar una víctima mortal i més d’un centenar de ferits. “El sistema de Rodalies és essencial per al progrés del país, per combatre la contaminació i per contribuir a gaudir d’unes viles i ciutats més habitables”, ha assenyalat l’entitat en un comunicat, en el qual també ha insistit en la importància dels plans de manteniment i conservació de les infraestructures.

Així mateix, els enginyers de camins demanen “diligència i coratge polític” per invertir en el Sistema de Transport Públic “en termes de seguretat, fiabilitat, accessibilitat i de millora de la tecnologia” amb l’objectiu d’assolir un “servei eficient i eficaç que la ciutadania de Catalunya es mereix”.

En el comunicat, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya ha lamentat l’accident de Vacarisses i ha posat els seus pèrits experts adscrits a disposició de les parts afectades pel descarrilament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa