MónTerrassa
El temps a Terrassa aquest dijous 5 de maig
  • CA

El temps a Terrassa aquest dijous 5 de maig serà molt semblant al dels darrers dies. Sense canvis. I es repetirà divendres, dissabte i diumenge, quan se celebra la Fira Modernista, amb 400 activitats, la majoria a carrers i places. El temps que hem d’esperar pels dies vinents no presenta massa sorpreses.

Avui, les temperatures se n’aniran cap als 20-21 graus a les hores centrals del dia, de 12 del migdia a quatre de la tarda. Les mínimes les viurem a les set del matí, on el mercuri del termòmetre s’ha ancorat a 10. Predominarà el cel tapat, però s’alternaran els núvols i les clarianes. El sol es podrà gaudir als voltants de l’una. Un dijous, doncs, típic de la primavera a les nostres contrades.

Àngel Morales presenta l’exposició Marcador Solar a Terrassa

Divendres a Terrassa un parell d’elements a destacar

Si ens fixem en el divendres, demà, apareixen un parell d’elements a destacar. Pel que respecta a les temperatures, seran lleugerament más altes, les màximes i les mínimes. I, si els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) l’encerten, tindrem moltes estones de sol durant tota la jornada, el que contribuirà a una sensació de més calor. Tanmateix, no ens deslliurarem dels núvols. No cal patir pel temps al vespre-nit, quan es faci l’espectable d’il·luminació a la Masia Freixa, dins de la Fira Modernista de Terrassa, la Festa Major de primavera a la capital del Vallès Occidental.

Dissabte veiem un dia calcat al divendres. No obstant aixó, encara s’enfilaran una mica més les temperatures, i amb 24 graus fins i tot es podrà, si es vol, anar en mànega curta. Com el diumenge.

La previsió per Catalunya per aquest dijous

A partir de mig matí creixeran nuvolades al Prepirineu, a la Catalunya Central i al sector central del litoral i prelitoral que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A banda, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa