MónTerrassa
Els premis del Concurs BBVA de Dibuix Escolar es lliuren a Terrassa
  • CA
Guanyadors del 35è Concurs BBVA de Dibuix Escolar | Fundació Antigues Caixes Catalanes

!--akiadsense-->

Dissabte 6 de maig a les 12h, al Centre Cultural Terrassa, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del 36è Concurs BBVA de Dibuix Escolar que convoca i promou la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Terrassa. Comptarà amb l’actuació de la companyia MalabArte amb el show Dos de un tipo, un espectacle d’humor, màgia i malabars i posteriorment, es farà l’entrega de premis a tots els nens i nenes que han estat guanyadors d’un dels premis. L’acte és obert a tothom.

En la seva 36a edició, el Concurs s’ha adreçat a més de 16.000 alumnes d’arreu de Catalunya. Enguany èxit de participació amb 136 escoles participants. L’objectiu del concurs és estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix, estímul que compta amb l’al·licient que els 46 treballs premiats enguany serveixen per il·lustrar el contingut d’un nou llibre de la col·lecció Concurs BBVA de Dibuix Escolar, inspirat en sis contes per créixer que ens acosten a l’apassionant món de les emocions i ens conviden a reflexionar sobre l’amistat, el respecte i la convivència, escrits per Júlia Prunés Massaguer, escriptora especialitzada en educació emocional.

Aquest Concurs va dirigit als alumnes de primària d’escoles públiques i privades, i escoles d’educació especial de Catalunya. Al llarg de totes les edicions del Concurs, hi han participat milers i milers d’alumnes que, de ben segur, els haurà estat el primer estímul i punt de partida d’una dedicació molt més intensa al món del dibuix i la pintura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa