MónTerrassa
Els nous mapes cartogràfics del parc de Sant Llorenç ja estan disponibles
Vista de La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç | Josep Maria Escoda

!--akiadsense-->

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha editat, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, els nous mapes cartogràfics que inclouen la informació associada a la Xarxa de camins de la comarca. D’aquesta manera, es completa i s’enriqueix la informació cartografiada. Els mapes es poden trobar a la pàgina web del Institut. Mitjançant un conveni de col·laboració, l’ICGC i el Consell han treballat per la integració d’informació de la comarca a la sèrie de mapes MTC25 de l’ICGC.

Els serveis tècnics del Consell, dels ajuntaments de la comarca, i del Consorci de Turisme comarcal, s’han coordinat i han treballat amb l’Institut, per enriquir la informació geogràfica cartografiada, incorporant i actualitzant la xarxa de camins i elements d’interès dintre de l’escala 1:25 000 (MTC25). En aquests treballs s’entén el terme camí en un sentit genèric: inclou pistes, camins, senders i corriols, des dels que són aptes per a la circulació de vehicles de 4 rodes fins als que ho són només per a vianants. Se n’exclouen de manera explícita les vies urbanes i les del Catàleg de carreteres.

La consellera delegada de medi natural del Consell, Elizabeth Pasamonte, explica que “la representació del territori a aquesta escala ofereix una visió amb prou detall com per a tractar de manera acurada el tema de l’accessibilitat, des de diferents punts de vista: l’ordenació, les activitats que s’hi desenvolupen, el medi natural i els llocs d’interès, tots ells de gran importància econòmica i social per al desenvolupament i creixement sostenible del territori”.

Els mapes es poden consultar i fer la descarrega digital gratuïta a la pàgina web del Institut mitjançant el seu visor.

Nou comentari

Comparteix