MónTerrassa
Els clients de Bonpreu i Esclat donen 53.240€ a Salut Mental Catalunya

Els clients dels supermercats Bonpreu i Esclat han donat 53.240€ a Salut Mental Catalunya aquest passat mes d’octubre, un moviment social de representació, atenció i suport a les persones amb problemes de salut mental. Aquests diners s’han recaptat a través de 307.253 donacions a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món.

L’import recaptat es destinarà a projectes de Salut Mental Catalunya per millorar la salut mental infantojuvenil de Catalunya. Arran de la Covid-19, han sorgit noves necessitats i malestars, per això l’objectiu és elaborar i reformular els plans de treball individuals de cada jove, definir un projecte personal i únic per a cadascun d’ells, treballar l’adquisició d’habilitats socials i la gestió de pors i malestars, i donar suport a les seves famílies, ha explicat Bonpreu en un comunicat.

Els beneficiaris seran joves de 16 a 25 anys amb problemes de salut mental. L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots i totes les clientes que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Arrodoniment solidari

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han fet més de 10 milions de donacions i s’han recaptat prop de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Aquest mes de novembre les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Aprenem Autisme, una associació que treballa per la defensa dels drets de les persones amb autisme i per la millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

A través del servei d’intervenció terapèutica i educativa integral, ofereix una atenció precoç, intensiva i individualitzada en les diferents àrees del desenvolupament de l’infant o jove amb autisme a través de tres pilars bàsics: la intervenció terapèutica, els suports per a la inclusió i l’acompanyament a les famílies. Els beneficiaris seran 30 infants i joves amb autisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa