MónTerrassa
Els casals d’estiu de Terrassa comencen amb prop de 1.900 infants
  • CA

Aquest dilluns, 26 de juny, han començat els casals d’estiu que organitzen 17 entitats de lleure de la ciutat, sota la coordinació de l’Ajuntament de Terrassa, i que tindran una durada variable que pot anar de les tres a les cinc setmanes. En total hi ha 22 casals distribuïts per diferents barris de la ciutat. La quantitat de casals és la mateixa que l’any passat, encara que el nombre de participants ha augmentat, arribant fins a 1.884 infants i joves de 3 a 17 anys, 94 més que el 2016.

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Joventut i Lleure Infantil, els Serveis Socials Municipals i el Servei de Capacitats Diverses i Accessibilitat, destina enguany prop de 350.000 € als casals, entre despeses d’organització, contractació de personal, mesures per a afavorir la inclusió d’infants i joves amb capacitats diverses, i beques per a famílies sense recursos, que han abastat tota la demanda. En total s’han becat 600 infants i joves, dels quals 372 han rebut també la beca de menjador. En funció del nivell d’ingressos de la família, l’Ajuntament cobreix entre el 25 i el 100% del cost del casal.

En aquest sentit, el regidor de Joventut i Lleure Infantil, Noel Duque, ha destacat que “els infants i joves són una prioritat per al Govern Municipal, que sempre ha vetllat pels seus drets i necessitats més bàsiques” i ha recordat que, “a banda de garantir un sostre i un plat a taula a tots els infants, també és prioritari que puguin viure experiències enriquidores, que trobin espais d’esbarjo, i que es formin com a persones compromeses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa