MónTerrassa
Ells feliços, de pícnic a la Torre Mossèn Homs a les 10 de la nit
  • CA

La Policia Municipal ha interposat 39 denúncies al llarg d’aquest cap de setmana per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. Divendres, els agents van interposar un total de 20 denúncies: tres van ser per no dur la mascareta posada en la via pública, sis per incompliment del toc de queda, sis més integrants d’un grup que es trobava a la zona de pícnic de la Torre Mossèn Homs, a les 22 h, incomplint la normativa per contenir la Covid-19.

Els agents en van poder identificar a sis persones, una de les quals també va ser denunciada per tinença d’estupefaents, en dur 0,5 g de cocaïna. Finalment també es van interposar cinc denúncies al propietarid’un bar situat al carrer d’Holanda, a les proximitats amb plaça de Joan Santamaria, i a quatre clients que hi havia a l’interior realitzant consumició a les 20.30 h, horari no permès.

Dissabte es van interposar 14 denúncies, totes per no dur la mascareta posada. Mentre que diumenge es van interposar cinc denúncies, també totes per no dur la mascareta posada en la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa