MónTerrassa
El xef Michelin lloa els productes tradicionals de la terra
  • CA
Artur Martínez propietari del Restaurant Capritx | Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca

!--akiadsense-->

Artur Martínez propietari del Restaurant Capritx i representant del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca dintre de Terrassa Gastronòmica va fer una ponència i posterior taula debat a una trentena d’assistents entre establiments del sector de la hostaleria i representants productors de la zona.

Martínez ha explicat la importància de recuperar els productes tradicionals de la nostra terra, aquells que hem posat a taula des de sempre fets a prop de casa (productes de proximitat) amb qualitat i a un preu raonable.

Terrassa Gastronòmica està formada per diferents gremis, associacions i col·lectius amb el recolzament de l’Ajuntament de Terrassa. En aquests moments i conta amb vint-i-quatre productes seleccionats que formen part de la cistella de Terrassa Gastronòmica i estan adherits en aquests projecte vuitanta-set establiments entre els sectors de restauració, forns i pastisseries, carnisseries/xarcuteries, parades dels mercats municipals, comerços locals i productors agrícoles locals o comarcals en els quals podreu trobar els productes de la cistella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa