MónTerrassa
El veritable motiu de la plantada de Manolo Santana, exmarit de Mila Ximénez, a la premsa
  • CA

Manolo Santana, exmarit de Mila Ximénez havia de realitzar la seva primera aparició pública des de la mort de la tertuliana aquest dijous davant els mitjans de comunicació com a convidat d’honor en un acte benèfic, però no va aparèixer. Per què no hi va ser Manolo Santana? És tan greu el seu estat de salut com diuen? El programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, ha obtingut totes les respostes de la boca de Claudia, l’esposa del tennista.

Després de la plantada de Manolo Santana als mitjans de comunicació, la periodista Begoña Vigo va anar al Club de Tennis de Santana per a saber què havia passat. Allà va poder parlar en persona amb Claudia, l’esposa del tennista des de fa 18 anys. Claudia, molt molesta pels constants rumors sobre el seu matrimoni, li va explicar que el tennista ja no estava en condicions d’acudir a aquesta mena d’esdeveniments, però no va parlar d’un delicat estat de salut.

Els amics i socis del club, davant les càmeres, van relatar que Santana continua jugant al tennis, que rep massatge diaris per a fomentar la seva mobilitat i que continua sent un bon cap, a més d’un home molt agradable amb tothom. Fora de càmeres, amics íntims del tennista, van mostrar al programa de Telecinco el seu malestar per l’actuació de Claudia, qui s’ha convertit en les mans i els peus del tennista, i que el manté apartat del seu entorn tant d’amics com de família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa