MónTerrassa
El Vallès Occidental, per la prevenció del malbaratament alimentari

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha estat convidat per l’Agència de Residus del Govern de Catalunya a formar part del Comitè Estratègic del projecte europeu ‘Ecowaste 4 Food’, per a la prevenció del malbaratament alimentari.

El dia 17 de juliol al matí s’ha celebrat una reunió del Comitè en la qual s’han tractat diferents iniciatives existents a Catalunya per prevenir el malbaratament. El Vallès Occidental compta amb una important experiència amb els projectes Recooperem, que el Consorci porta a terme junt amb el Consell Comarcal a 15 escoles, i Acaba’t el Plat a Casa, que es desenvolupa als restaurants de la comarca.

Aquestes dues experiències de foment de l’aprofitament alimentari estan tenint una gran resposta per part dels agents implicats i es treballa per poder ampliar-les els propers mesos. És per aquest motiu que l’Agència de Residus, partner del projecte ECOWASTE4FOOD, ha escollit el Vallès Occidental com un dels territoris participants al Comitè Estratègic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa