MónTerrassa
El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac celebra la matinal de Viu el parc
  • CA

Aquest diumenge, 2 de maig, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, organitza, entre les 10.30 i les 12.30 h, la Matinal del Parc, amb diverses activitats adreçades al públic en general al recinte exterior de la Casa Nova de l’Obac, un dels equipaments d’aquest espai natural. Aquest és la primera Matinal del programa Viu el parc! a la Xarxa de Parcs Naturals d’aquest any.

El programa de la Matinal inclou activitats que ajudaran a conèixer els entorns del parc d’una forma lúdica i engrescadora, amb tallers familiars de flors de paper, i contes participatius. També hi haurà l’espectacle “Cassoles, olles i cançons” i animació musical per a totes les edats, a càrrec de Carles Cuberes. La Matinal és oberta i gratuïta, però cal inscripció prèvia a [email protected], ja que l’aforament és limitat.

La programació de Viu el parc seguirà el dissabte 19 de juny a Sant Pere de Vallhonesta, al municipi de Sant Vicenç de Castellet, amb la Nit d’estels, i amb el cicle de Poesia als Parcs, que aterrarà al Marquet de les Roques, al municipi de Sant Llorenç Savall, el dissabte 3 de juliol a les 19 h amb el recital poètic de Vicenç Altaió, Pascale Bardoulaud i Paulalba i acompanyament musical de Pol Padrós.

La darrera activitat de Viu el parc serà el 24 de juliol al matí al Molí del Faure, davant l’àrea d’esplai de les Arenes, a la font de la Noguera, al terme de Mura, amb La Capsa dels sentits. Per a totes les activitats cal inscriure’s prèviament a la web del cicle, quan estigui disponible la programació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa