MónTerrassa
El nou espai per vermutejar els diumenges s’estrena amb èxit total
  • CA

Terrassa gaudeix des de l’11 d’abril d’un nou espai per vermutejar els diumenges. L’estrena va ser tot un èxit. Malgrat les prediccions meteoròlogiques, que amenaçaven pluja, va obrir amb més de 220 clients.

L’espai compta¡ amb alguns elements que el fan molt especial i diferent. Un, un recinte de 2.000 metres quadrats a l’aire lliure situat en plena natura, a tocar del Parc de Sant Llorenç del Munt i dels municipis de Terrassa, Matadepera i Sabadell i que disposa d’una espectacular carpa de 200 metres quadrats. Dos, un espai amb piscina i zona verda amb chill outs, taules i gandules. Tres, l’empresa Splendid Events s’ha bolcat a buscar proveïdors egarencs i de màxima qualitat. Quatre, una masia amb història, Mas Bonvilar, que programarà visites i activitats culturals.

Cinc, un aparcament ampli i suficient encara que s’arribi al màxim de capacitat. Sis, la possibilitat de fer esdeveniments socials com casaments, aniversaris, comunions i actes d’empresa, benestar i esportius. Set, una proposta de vermuts i cocteleria selecte amb el complement d’una foodtruck amb empanades argentines, pizzes, milaneses, croquetes casolanes i novetats que aniran arriban durant la temporada d’estiu. Cerveses, vermuts, coctels, gin-tònics, combinats i el que et vingui de gust en el moment que desitgis. Vuit, una programació musical variada amb sessions de dj’s i música en directe. Nou, animació i activitats infantils perquè els més menuts es diverteixin mentre els pares gaudeixen tranquil·lament; Deu, capacitat per a 230 persones assegudes i amb totes les distàncies de seguretat contra la Covid-19.

El nom, La Pineda de Mas Bonvilar. Un espai pensat per a joves i famílies de la comarca. La idea és obrir tots els diumenges des de les 11.30 del matí i fins que les normatives ho permetin. Es busca un públic bàsicament vallesà.

Com arribar-hi? Si vens des de Barcelona o Sabadell un cop passat el Mercavallès, us adreceu cap al Reial Club de Golf del Prat, l’Hotel La Mola i Mas Bonvilar, i un cop passat Mas Bonvilar, a 100 metres a mà esquerra trobareu l’entrada que porta al pàrquing de La Pineda.

Si vens des de Terrassa o Matadepera heu d’agafar la carretera que us porta a fins a La Pineda passant per Can Bonvilar i seguir en direcció al Reial Club de Golf El Prat i 100 metres abans d’arribar a l’Hotel La Mola trobareu un trencall a mà Dreta que us porta al pàrquing de La Pineda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa