MónTerrassa
El Mercat de dissenyadors de moda en marques d’autor, al claustre del Parc Audiovisual
  • CA

La Toka Merkat és el primer mercat que se celebra a Terrassa de dissenyadors i dissenyadores de moda, creadors de disseny i marques pròpies. Neix amb la vocació de visibilitzar marques d’autor que comparteixen els fonaments de ser creades, dissenyades i produïdes a casa nostra. En aquesta segona edició, que estrena emplaçament i es cita al claustre de l’Antic Hospital del Tòrax, actual Parc Audiovisual de Catalunya, s’hi podrà trobar marques de moda de dona i d’home, i infantil, així com també accessoris i peces de decoració i per a la llar. Enguany, l’organització també ha volgut donar cabuda a joves emprenedors que inicien camins empresarials amb les seves marques comercials. La Toka Merkat aposta per creadors que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb un disseny únic i exclusiu i un tipus de producció conscient, que defuig les grans produccions massives i seriades. La Toka Merkat expressa, d’aquesta manera, el seu recolzament al comerç de proximitat, a l’esforç de les marques d’autor, a la producció pròpia i feta aquí.

Quines marques s’hi podran trobar?
Entre els expositors, hi haurà Txell Miras, una de les dissenyadores de moda catalana femenina més internacional i reconeguda; Josep Abril, dissenyador de referència per a la moda d’home establert a Barcelona; Como un pez en el agua, marca líder en la producció de roba i moda de bany; Piñata Pum, roba orgànica i sostenible infantil amb dissenys propis i originals; Al agua patos, una de les marques líders en la producció de moda infantil per a bany i vestir; The Roulette, marca intemporal tant per a home com per dona d’una jove emprenedora
terrassenca, Clara Lluch; Lerobenoir, amb una col·lecció de moda sostenible; marques d’accessoris amb dissenys únics i exclusius com els de Mònica Cusidó .

Joies amb ànima o Anna Iturri Joies o bé la marroquineria de Cristina Corres, amb una producció de bosses de pell d’alta qualitat; Ingel Brand Shoes, calçat exclusiu i singular produït a Catalunya o la proposta de Sublim, moda unisex, còmoda i urbana. Com a novetat d’enguany, la Toka Merkat incorpora la participació de propostes de decoració com Fallum, amb una col·lecció de llums elaborats amb fusta ecològica, i Booboo the brand, amb elements de roba per a la llar feta amb materials naturals.

Recorda!
Dies: Divendres 11 de juny de 16 a 20 h. Dissabte 12 de juny de 10 a 20 h.
Lloc: Claustre del Parc Audiovisual de Catalunya (Carretera BV 1274 km1 08225 Terrassa)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa