El Govern municipal manifesta la seva “més enèrgica repulsa i condemna a les agressions i insults” que va patir aquest dilluns al matí una ciutadana terrassenca mentre feia ús de les instal·lacions dels horts urbans situats al Camí dels Monjos, entre Torre-sana i Vilardell.

Els fets van tenir lloc cap a quarts de deu del matí, quan presumptament dues persones van atacar la víctima amb agressions verbals de caire racista i masclista i la van agredir físicament causant-li diverses lesions i contusions per les quals va haver de ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa, on va rebre atenció sanitària.

La víctima és membre de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Torre-sana, una de les entitats que gestiona aquests horts urbans amb un projecte d’hort solidari i comunitari. El Govern municipal expressa el seu “rotund rebuig” a aquests fets, i ofereix tot el seu suport a la víctima i al seu entorn, com també a l’AV de Torre-sana. Així mateix, remarca el tarannà solidari del projecte que està duent a terme l’entitat amb aquest hort urbà, un projecte que fomenta valors com la solidaritat, el civisme i la convivència, valors totalment contraposats a aquestes agressions intolerables, i que defineixen el tarannà divers, inclusiu i cívic d’una ciutat com Terrassa.

Nou comentari